Jobs

Arbeta på Tutus

Tutus är ett framgångsrikt företag som grundades 1992. Tutus utvecklar krypto- och IT-säkerhetsprodukter till kunder med höga krav på säkerhet och assurans. Företaget är ledande på produkter för säkerhetsnivån Restricted och levererar lösningar till organisationer och företag i Sverige och utomlands. Tutus är den enda leverantör som av svenska försvaret fått certifierade och evaluerade mjukvarulösningar godkända som krypto för att skydda rikets säkerhet. 

Våra kunder kräver säkerhetslösningar av första graden. Vi arbetar med den senaste tekniken i en snabbväxande, innovativ och spännande bransch. Vi är ett personligt företag där teknik och säkerhet är ledord.

 

15/01/18 Frontendutveckling

Tutus satsar på att växa vår grupp som arbetar med Frontend utveckling och söker fler duktiga medarbetare. Tutus har idag en handfull olika produkter som vi vill vidareutveckla och planerar även att ta fram helt nya lösningar då vi ser stora möjligheter inom nya områden.

Till vårt kontor i Mörby söker vi nu en 

Senior Frontendutvecklare 

I din roll som frontendutvecklare förväntas du arbeta med utveckling i en grupp som idag består av 4 personer.

För att lyckas i rollen har du minst tre års erfarenhet av C++ och Java-programmering. Erfarenhet av GUI- programmering och gränssnittsprogrammering i QT är meriterande, likaså webbgränssnitt och erfarenheter av open source. Relevant akademisk examen är ett stort plus.

För att trivas har du ett intresse för säkerhet och säkerhetsutveckling, samt ett genuint teknikintresse gärna i kombination med en känsla för det grafiska. Du är vidare engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. 

Vi erbjuder ett stabilt och framgångsrikt företag med spännande kunder och projekt där vi arbetar med ny teknik i kombination med spännande utmaningar! Rätt person erbjuds konkurrenskraftiga villkor och mycket bra förmåner såsom kompetensutveckling, sjukförsäkring och tjänstepension.  

Tjänsten är säkerhetsklassad och godkänd säkerhetsprövning är ett villkor för anställning.

Intresserad och vill veta mer?  Frågor besvaras av Håkan Carlbom, tel. 072 452 25 94 alternativt hakan.carlbom@tutus.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.